29.6.2008

Lomailua...


Juhannuksena kävimme Vuokatissa ja karvakorvat olivat luonnollisesti mukana. Iiro ja Aada saivat purkaa energiaansa Vuokatin kauniissa maisemissa ja vauhtia riittikin parivaljakolla. Aada rakastaa vettä ja niinhän Rouva pulahtikin veteen aina sopivan hetken tullen. Iiro tyytyi katselemaan rannalta...kunnes se tipahti kivetyksen reunalta ja heitti talviturkkinsa oikein umpisukkelon kautta:) Enton vanhana ja viisaana otti juhannuksen rauhallisemmin ja keskittyi lähinnä syömiseen ja nukkumiseen.

Vanha herra jatkaa lomailuaan Kainuussa, koska totesimme, että tulevan viikon Utsjoen keikka voi olla jo liian rankka. Iiro puolestaan pääsee haistelemaan pohjoisen tuoksuja. Toivotaan, että öttiäiset eivät aivan hakkaa partaturria. Ainakin olemme varautuneet ötököitä vastaan tosi hyvin.
Lomareissun jälkeen viritämme taas agi- ja tokotreenejä. OKK:n treeneistä on kesätauko, mutta omaa treenailua ei auta täysin unohtaa. Ens viikko menee vielä aivan lomaillessa ja ehkä sieltä sitten myöhemmin kuulumisia.

Ei kommentteja: