22.7.2008

Treenailua treenailua

Eilisistä agitreeneistä hengissä selvinneenä otimme tänään tottista. Sen verran voi agitreeneistä todeta, että vauhtia piisaa ja keinukin meni jo hitusen etiäpäin.

Nouto on edennyt hyvään tahtiin ja nyt sitä kapulaa pitäis sitten pitää kauemmankin aikaa suussa eli aikaa treenataan. Tämän jälkeeen Iiro pitäis saada hoksaamaan, että se kapula täytyy ottaa suuhun. Nämä tarjolla olevat kapulat eivät kylläkään suosi pitkäkuonoista (hyvä asia:) koiraa. Tähän saimmekin vinkin, että kapula kannattaa alussa laittaa jonkun päälle, ettei tule epämiellyttävää tunnetta, kun se pitäis "napata" suuhun. Sillä ei taas sitten ole väliä, pysyykö se siellä suussa. Tätä ennen on kuitenkin treenattava sitä pitämisen aikaa.

Tänään huomas seuraamistreeneissä, että loppuasento ei ole vielä kunnossa, joten sitä aiomme treenata nyt ihan perusasentotreeneillä. Käännöksissä oli ohjelmassa askel sivulle ja 45 asteen käännös vasemmalle. Iiro on aika nopeasti ymmärtänyt, että sitä takapuolta täytyy vähän nakata sivulle, niin hyvä tulee. Toinen merkittävä merkittävä kehityksen paikka on ollut jalan seuraaminen. Kiitos Annelle! Nyt ymmärrän mikä merkitys on sillä, että perusasennon avuista käsi jätetään ensin pois ja jää jäljelle pelkkä jalka:)

Seisomista Iiro on oppinut naksun avulla ja se on kyllä osoittautunut hyväksi. Liikkeestä pysähtyminen kuitenkin vaatii vahvistamista, jota aiomme treenata pallon avulla. Oman haasteensa tekee se, että partaturri täytyy saada kääntymään sekä vasemmalta että oikealta puolelta taaksepäin, ettei vaan ala väköttämään sivuttain emännän rinnalla. Paljon on siis mukavia treenihetkiä tiedossa;)

Tänään antoi lisämausteen vielä vesisade. Tulipahan treeniä vähän erilaisissa olosuhteissa, eikä se näyttänyt haittaavaan. Piristysruiskeena otimme loppuun vauhdikkaan luoksetulon. Kiitos Annelle ja Vikelle treeniseurasta!

Ei kommentteja: