24.5.2009

Viikonlopun kuulumisia

Tiedän, että on turinoita odoteltu ainakin Sievin suunnalla. Onhan se mukava, että kasvattajaa kiinnostaa:) Jotenkin tuo aika on tässä vierähtäntyt siivillä. Eka viikon tapahtumat tulevat myöhemmin, kun saan skriivailut kuvien kera valmiiksi.

Lauantaina kävimme "mummulassa". Vietimme mukavan illan Pinjan tarjoilemien herkkujen kera. Kiitos Pinjalle:) Saksiakin piti käyttää illan aikana. Karva-Artisti siisti Iiron alalinjan, kun emäntä ei uskalla siihen vielä koskea. Kiitos avusta. Kylläpä oli mukava havaita, miten reippaasti Lore käyttäytyy. Elli oli odotetusti erityisen mukava tuttavuus.

Pitihän meidän muutama kuvakin ottaa eli yllä ns. 8-viikkoskuvat. Seisomista ei olla vielä paljoa harjoiteltu, koska ei ole aivan niitä tärkeimpiä asioita meillä. On kuitenkin jonkin sortin poseeraus ja märän pippelin kera:)

Sunnuntain ohjelmassa oli erämessut ja otimme Loren mukaan tutustumaan ihmishulinaan. Olihan siellä paljon ihmeteltävää Lore-pojalle. Kaveri otti vastaan häntä heiluen kaikki ihailijat ja niitähän riittikin. Parasta lienee ollut Royal Caninin auto, missä oli niin hyvät tuoksut ja pois lähdettiin maistiaisten kera.

Päivän kohokohta lienee kuitenkin ollut Aadan vierailu ja tulihan Koivukujan Pikku-Mieskin eka kertaa meillä käymään:) Iiron ja Aadan vauhtileikit hieman hirvitti Lorea, mutta rohkeasti se tutustui Aadaan. Hyvä niin, koska monta yhteistä hetkeä on vielä tämän kaverin kanssa edessä päin.

Pitihän se muutama kuvakin ottaa, kun Lore ihmetteli isompien hurjaa menoa. Kovin kauan ei varmasti jää ihmettelemään... Kaikkea mielenkiintoista on mahtunut viikonloppuun, mutta jottei totuus unohtuisi oli ohjelmassa myös yksinoloa. Sillä aikaa Iiro sai nauttia metsälenkistä ja Enton kävi oman pienen lenkkinsä Harrin kanssa. Päivän päätteeksi piti ottaa vielä painit iskän kanssa:)

2 kommenttia:

Funace´s kirjoitti...

Pusuja Lorelle mummolta ja kummitätiltä. Ellin mielestä olit Cool ja eiköhän Telmakin sula, kun tulet tutummaksi ;) Sylvi onkin saanut uuden nimen Pinjan suussa, Tante Jöördiksestä on tullut Loren mummo :)

Iiro ja Lore kirjoitti...

Lore ottaa hännän heilutuksin vastaan pusut:)
Mummolle rapsutuksia!