21.6.2009

Loma alkoi:)

Onhan sitä sattunut ja tapahtunut viime aikoina, kuten sen jotkut tietävätkin;) Tämä julkinen jorina on jäänyt aika vähille...jotensakaan ei ehdi ja innosta istua koneella. Juniori opettelee ihan arkitokoa ja välillä vähän muutakin mukavaa. Keskiviikkona otettiin eka rokotukset ja Lore käyttäytyi kaikin puolin hienosti lääkärikäynnillä. Mittariin tuli täyteen 12 vkoa ja pitihän ne parit kuvatkin napata.

Meillä ei hirveästi olla harjoiteltu tätä vapaana seisomista, jos niin älyttömästi muutenkaan. Aikas mukavasti kaveri kuitenkin törötteli ja lienee kuvaajallakin osuutta kuvan onnistumiseen. Kiitos Satulle jälleen kerran:)

Iiron kanssa on tuttuun tapaan jatkettu agia ja tokoa. Viime kerralla Lorekin pääsi jo tunnustelemaan luoksetuloa ja kontaktia isompien joukossa. Sehän meni oikein hienosti! Iiron osalta oli mukava huomata, että seuraamisen eteen ei olla tehty turhaan töitä;) Paikallaolo oli myös tosi hyvä, huomioiden uuden paikan, häiriöt vierellä ja ennätyspitkän ajan. Viime aikoina olemmekin tehneet tosi paljon paikallaoloja eri häiriöiden alla. Agilitysta voi todeta kouluttajan kommenttien verran, että "Iiro on kehittynyt todella paljon". Onhan se palkitsevaa, mutta silti meillä on vielä tajuttomasti töitä.

Aloitimme lomailun upeissa Kainuun maisemissa ja noutokapula sun muut härvelit on pakattu mukaan. Juhannus meni perinteisesti Aada-kamun kanssa ja riittihän sitä touhua:)

Lorella riitti virtaa, mutta kyllä se unikin maistui välillä. Taas sai kaveri tutustua moneen ihmeelliseen asiaan ja sen sai ainakin huomata, että Lore suhtautuu aikas rennosti uusiin juttuihin. Mm. Emmaljungat tuli testattua ja niissä oli tosi hyvä nukkua Patrikin seurassa. Lopputulemana isäntä sai kantaa uuvahtaneen Pikku-Parran pois vaunuista;)

Jatkamme vielä lomailua Kainuussa. "Landella" on tilaa juoksennella ja siellä näyttää edelleen riittävän ihmeteltävää myös Iirolle.

Lorella sitä tutkittavaa vasta riittääkin. Vesi vaikuttaa olevan todella mielenkiintoinen elementti ja kaveri ei paljoa ujostele. Rohkeus ei loppunut senkään jälkeen, kun putosi laitusin päästä umpisukkeloon. Piti vaan mennä tarkistamaan, että minne sitä tuli pudottua. Tuskinpa tulee puuttumaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita seuraavien päivien aikana.

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Olipa ihana katsoa kuvia jätkästä ja iskästä.<3