24.8.2009

Hyvvää kuuluu:)

Yleisenä lotinana voi todeta, että olemme poikien kanssa käyneet innolla treenaamassa. Niin tokossa kuin agissakin olemme saaneet Marilta ja Mikolta paljon hyviä neuvoja Iiron treenailuun. Se taas on näkynyt Iiron edistymisenä etenkin tokossa, joka on ollut todella palkitsevaa pitkän jankkaamisen jälkeen. Ehkä se jankkaaminenkin on tuottanut osaltaan tulosta;) Eikä voi yhtään vähätellä sitä tiedon antia, jota saamme Iiron agissa. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä, että pääsimme Mikon oppeihin.

Lorenkin pää on pyörällään ohjaajasta puhumattakaan, kun treenailemme pentukurssin läksyjä. Olemme opetelleet istumisen aikaa ja sekä niin nopeutta kuin aikaa myös maahanmenossa. Lisäksi kurssilla on otettu monia useita hyödyllisiä juttuja, kuten vieraan ihmisen kohtaamista. Paljon on annettu aineksia kouluttaa koirastaan yhteiskuntakelpoinen.

Elämä ei kuitenkaan ole pelkkää koulua. Lorella kävi taas mieluinen vieras, kun Tara-sisko saapui viihdyttämään velipoikaansa. Isäkin olis osallistunut leikkeihin, mutta eipä ne Pikku-Parrat huolineet:( Jonnan kans päätimme, ettei oteta paljoa kuvia, kun edellisellä kerralla kamera lauloi lähes tauotta. Jokunen onnistunutkin foto sieltä 300 kuvan joukosta löytyi.

Lore

Tara

Veli ja sisko posettavat.

Kiitos jälleen kerran Jonnalle mukavasta illasta. Otetaanpas pikapuoliin uusiksi. Voimme vaikka parit kuvatkin napata.

Ei kommentteja: