1.8.2009

Viime ajan kuulumiset

Aivan ei olla laiskoteltu loman aikaa. Iiron kanssa on viritelty tottista ja Lorekin on päässyt jo oikeasti treenailemaan kentällä. Iirolla seuraaminen teettää töitä ja sitä tässä harjotellaan kovasti. Kummallisintahan tässä on, että kaveri osasi jo aikanaan seurata melkosen hyvin, mutta sitten... Me ei kuitenkaan vieläkään anneta periksi. Olemme tietenkin tehneet muitakin liikkeitä ettei homma käy tylsäksi. Uskomme, että saamme taas hyviä neuvoja Marilta:)

Lorella homma on vielä niin alkutekijöissä, että emme tiedä vielä ongelmista mitään:) Parhaani mukaan yritän olla viisaampi kuin Iiron kanssa. On kuitenkin muistettava, että on monta asiaa, jotka aion tehdä samalla tavalla;) Loren kanssa olemme treenanneet lähinnä kontaktia ja luoksetuloa. Lisäksi on vähän imuteltu sivulle ja maahanmenoa eikä istumistakaan ole unohdettu. Näistä kaikista olen yrittänyt tehdä mahdollisimman mukavia juttuja ja tähän asti ainakin olen vielä onnistunut. Tiedän kyllä kokemuksesta, että tulee vielä teettämään töitä.

Arkielämän asiatkin vielä teettää töitä, vaikka on mukava huomata, miten paljon Lore on oppinut kahden ja puolen kuukauden aikana asioita. Ehkä siitä vielä tulee yhteiskuntakelpoinen yksilö. Akuutin pentukerho teki myös varmasti hyvää Pikku-Parralle. Siellä sai ihmetellä niin pitemmän mallisia koiria kuin laiheliineja. Whippetin pentu oli Loresta ylivoimaisesti mielenkiintoisin rotukaverinsa jälkeen, jonka Lore nappas joukosta tietenki ekana.

Ensi viikolla pääsee sitten partojen kanssa aloittamaan kurssiloiset. Iiro käy Active Dogin tokossa ja agissa. Lore puolestaan pääsi samaan paikkaan pentukurssille. Viime viikolla ollut luento antoi jo alkuvaikutelmaa kurssista ja odotankin sieltä todella paljon hyviä vinkkejä. Aika ei siis käy pitkäksi seuraavan kuuden viikon aikana, kun hurauttaa kolmena iltana Martinniemeen ja lisäksi vielä pidettävä neljäntenä iltana tottis ja Iirolla agitreenit. Innolla odotamma:)

Ei kommentteja: