7.2.2010

Agiliitoa ja ulkoilua.

Agiliitoa on taas reenailtu. Tällä viikolla Iirolla oli ohjelmassa pitempää rataa ja menimme ensimmäisen kerran kepit radan yhteydessä. Uskomattoman hyvin kaveri haki kepeille ja pujottelikin:) Edellisen viikon tehotreenillä oli varmasti osansa asiaan...tosi hyviä treenejä ja neuvoja satelee kepitykseen. Eiköhän tämä tästä kevään mittaan. Iiron huoltokin näytti tehneen todella hyvää. Kaverin liikkeet olivat aivan eri luokkaa, kun se viiletti pitkin rataa.

Lorenkin kanssa teimme rataa, mutta kylläkin viidellä esteellä. Kuitenkin voi todeta, että olemme edistyneet juniorinkin kanssa. Vauhdin tulo tietenkin tuo omat haasteet ja Loren meinaa välillä kirmasta ohi esteiden. Kuvittelee, että palkkaa saa hännän heilutuksilla. Näinhän se ei vetele, mutta eiköhän se siitä hoksaa. Yksittäisistä esteistä vois sen verran todeta, että kaveri teki kuin ampiainen.


Tänään kävimme vauhtiveikkojen kanssa tekemässä omaa agireeniä. Iiron kanssa painopiste on yksittäisten esteiden hiomisessa, mutta olihan se mukava revitellä loppuun hyppyrataa. Se on palkitsevaa niin ohjaajalle kuin Iipalle;) Reenin todellinen ilon aihe oli Lore, joka on hurjasti edistynyt kepeissä ja alkaa tarjota kontaktien loppua. Teimme myös vähän hyppysuoraa ja ehkä se kaveri alkaa hokata, että nakkia ei tule, jos juoksee sivusta.


Ehkä enin virta lähti, kun kävimme kolmen tunnin keikan  Martinniemessä. Silti kavereita ei tarvinnut sen jälkeen houkutella metsälenkille ja virtaa näytti vielä riittävän. Tulipahan jälleen vietettyä mukava, koiratäyteinen sunnuntai;) 

Ei kommentteja: