20.1.2011

Vuoden 2010 lopputunnelmia...

Loppuvuosi on hurahtanut vauhdilla ja mitä suurimmassa määrin agilityn parissa. Tuttuun tapaan on reenattu Marin ja Mikon huippuopissa. Iiron kanssa on keskitytty täysin harjoitteluun lokakuun hypärin jälkeen. Reeneissä on opeteltu paljon ohjaustekniikoita ja kontaktit ovat ilmestyneet radan loppuun. Vauhdista päätellen Iiro nauttii suunnattomasti, ohjaajasta puhumattakaan. Pitäis vaan saada turha tikistys pois ja rentoutta ohjaukseen. Jospa ne kevään ratareenit auttaa moiseen. 

Iiro
Lore puolestaan on yrittänyt osua renkaan reikään vaihtelevalla menestyksellä ja hiliputellut ratapätkiä mielessä tulevat hyppyradat. Joskus saattaa jäädä jokunen estekin välistä, mutta tosi hyviä ratapätkiä on jo juniorinkin kanssa menty.  

Lore
Joulukuun lopussa osallistuimme Loren kanssa eka möllikisoihin. Rata ei nyt kaikilta osin ollut möllitasoa, mutta mitäpä tuosta. Tavoitteena oli totutella ympärillä olevaan häiriöön ja saada hyvä fiilis "eka startista". Siinä onnistuttiinkin Loremaisen veikeällä suorituksella. Myös Iiron kanssa menimme saman radan mukavan vauhdikkaasti paria virhettä lukuunottamtta. Ne tuli semmoisessa kohdassa, jossa minulla ei kertakaikkisesti ollut eväitä selvitä vauhdikkaan parran kanssa. Samalla radalla huomasi, mikä on vielä ero Iiron ja Loren välillä ja ennen kaikkea haasteellisuuden ohjata kahta eritasoista koiraa:)   

Iiro ja Lore Sotkamon talvesta nauttimassa.

Iiron kanssa kohokohta oli varmasti eka startti mölleissä ja ennen kaikkea virallinen startti hypärillä. Tämä kesä meni opetellessa kisaamista ja reeniä kisatilanteisiin tarvitaan edelleen. Täytyy toivoa, että kaveri pysyy terveenä ja saamme jatkaa vielä kauan tätä suurenmoista harrastusta tämän loistavan harrastuskaverin kanssa. 

Kuva: Robert Sonntag
Myös Loren kanssa koimme monta ilon hetkeä agissa, mutta menestyksen makuun pääsimme näyttelypuolella. Lore pokkasi näyttelyistä sen verran kuin voi vain toivoa alle kaks vuotiaalle herralle. Loppuvuodesta unohdimmekin näytelmät ja suuntaamme kehään seuraavan kerran ensi kesänä.

Kuva: Jonna Haikola

Tähän vuoteen on mahtunut paljon mukavia hetkiä partojen kanssa ja ennen kaikkea kiitokset kavereille mukavista hetkistä niin lenkkipoluilla kuin mukavilla pikkumatkoilla:) 

Ei kommentteja: