4.7.2011

OKK:n epikset 13.6.

Tarkoitus oli lähteä tutustuttamaan Lore vieraalle agikentälle, mutta jostain kumman syystä päädyinkin Iiron kans radalle. Ehkä kontakti mölliradalla ja Iiron tuleva treenitauko vaikutti päätökseen. 

Joka tapauksessa Iiro teki upean mölliradan, pysähtyi hienosti puomin loppuun ja kesti kaikki hytkyt. Ainoastaan ohjaaja täräytti kerran koiruuden väärästä päästä putkeen ja ohjaus oli ruosteessa vähän muutenkin, mikä näkyi isoissa kaarroissa Iirolla. Kisarata oli melkoisen vaikea, mutta uskomattoman hienosti selvisimme radasta. A :n menimme kerran uusiksi ja siitä Iiro ottikin hienosti opikseen. Keinulla vastaavasti varoin itse liikaa, koska pelkäsin lentokeinua ja sen seurauksena Iiro ei meinannut lähteä koko keinulle. Kaiken kaikkiaan kontaktien loput pelitti hienosti ja kaiken parasta oli onnistuneet kepit kunnon kulmalla höystettynä.

Iiro alkeiskurssilla.

Iiro omatoimireeneissä -08
 Illan saldona voi todeta, että Iiro osaa kontaktit, kun ohjaaja ei turhaa hermoile. Muutoinkin oli mukavaa menoa ja vauhtia riitti:) Yllä pari kuvamuistoa vuosien takaa - paljon on kehitytty niistä ajoista.

Ei kommentteja: