29.12.2011

Syksyllisiä sattumia...

Perinteisesti tämä kirjoittelu on venynyt ja venynyt. Olen miettinyt, josko alkaisin vähän purkamaan treenitunnelmia tänne, mutta enpä vielä ole uskaltaunut niitä tilittämään. Mieluummin pohdiskelen vielä itsekseni.

Syksyyn haettiin vauhtia Piiralta ja sitä sieltä varmasti saimmekin. Ensimmäisen kerran molemmat kaverit olivat suoria. Tieten aina pientiä säätöä löytyy, mutta onneksi ei mitään mullistavaa. Jumppaa olemme sitten harrastaneet kotosalla ja siitä kuulostaa olleen apua hierojankin mukaan. 




Loren kanssa kävimme lokakuulla KASSin kisoista hakemassa pari hyllyä tulevia palkintoja varten. Ohjaaja oli niin hukassa, ettei sieltä tuon kummempaa tulosta voinut odottaakaan. Syksyn aikana olemme tehneet reeneissä tosi vähän ratatreenejä ja se kyllä näkyi ohjauksessa.

Reeneissä olemme siis keskittyneet pilkun viilaamiseen, mikä jäi vähemmälle kesän aikana. Ohjelmassa on ollut mm. päällejuoksua ja välistävetoa, unohtamatta aina mukavia valsseja ja persjättöjä. Minulle on tullut tosi paljon uutta opeteltavaa ohjaukseen ja omatoimitreenit ovatkin menneet näitä juttuja harjoitellessa. 

Ei kommentteja: