23.1.2012

Ei mennyt aivan putkeen...

Viime viikolla ratareenilöiset jatkui ohjatuissa. Putkisäännöt olivat erityisen tarpeen, mutta meidän kohdalla se ei aivan riittänyt. Olihan siinä ohjauksessakin vikaa, mutta välillä aloin kyllä epäilemään koiraakin. En sitten millään saanut Lorea menemään putkeen alkupään putkikuviossa. Uutena kuviona meille tuli Backlap, joka ei nyt ensi yrittämällä mennyt aivan nappiin. Kontakteista  A meinasi mennä välillä liian pitkäksi. Keinulla ja puomilla tätä ei ole tapahtunut, mutta vauhdin myötä A:lla välillä jarrut pettää. Olihan niissä reeneissä hyvääkin, mutta ei ollut aivan loisteliain päivä.


Kävin vielä loppuviikosta reenailemassa putkikohtaa, mutta siitä ei oikein tullut mitään. Sain toimimaan sen vain ja ainostaan palkalla. Tätä täytyy siis edelleen reenata pikku pätkissä ja tehdä myös muitakin putkitreenejä. Ne on kyllä jääneet  nyt tosi vähälle. Sitä vastoin backlap pelitti nyt. Se oli kiinni vain ja ainoastaan yllättäin käden väärästä liikeradasta;) Kiitokset tarkkaavaiselle treenikaverille. Eipä näitä yksin huomais...


Viikon kruunasi vielä tuhti oppimäärä agiliitoa:) Sain seurata huippuluokan tekniikkatreenejä, josta sain varmasti paljon hyviä vinkkejä tulevan varalle.

Ei kommentteja: