19.1.2012

Vanha vuosi paketissa

Laitetaanpas vielä muutama kuva joulun ajalta. Perinteisesti myös pojat saivat joulupaketit, josta tänä vuonna löytyi kuivattua ankan filettä ja vähän aivojumppaa herkkujen löytämiseksi.Loren lahja jäi aika minimaaliseksi, koska ennen pakettien virallista avaamista, kaveri söi salaa sekä oman että Iiron paketin. Toinen paketti jäi sit aika laihaksi ja joulupukin aikana vallinneesta tuoksusta päätellen, poika ei hirveesti enää tarvinnut syötävää.;)

Iiro<3
Vuosi 2011 jää mieleen monella tapaa. Iiron sairastuminen on tietenkin päällimmäisenä mielessä. Olen äärimmäisen iloinen siitä, miten hyvään hoitoon saimme Iiron ja ennen kaikkea se hoitosuhde ei päättynyt siihen yhteen käyntiin. Meillä on myös tulevaisuudessa huippuluokan apua tarjolla. Iiron vuoteen on mahtunut paljon myös mukavia hetkiä. Tämä höpöttelijä on elänyt normaalin koiran elämää nauttien lenkkeilystä ja agiakin on käyty tekemässä omalla ajalla. Iiro voi tällä hetkellä todella hyvin ja on varmasti paljon onnellisempi koira ilman sitä suurta kipua, vaikka sairaus puhkesikin. 


Lore <3
Lorenkin vuoteen mahtui monenlaista kinkeriä;) Kesällä komeudesta tuli FI MVA ja syksyllä suuntasimmekin kisa-ajatukset agin puolelle. Ihan kelpo harrastuskaveri tästä Lorestakin näyttää kehittyvän. Ennen kaikkea on tärkeää, että kaveri voi hyvin. 


Tapahtumarikas on siis päättynyt vuosi ollut näiden rakkaitten partojen kanssa. Iiron sairastuminen oli todella kova kolaus, mutta ne iloiset hetket näiden uskollisten ystävien kanssa kantavat eteenpäin.

Ei kommentteja: