23.6.2012

Kisamatka Kainuuseen:)

Suuntasimme koko poppoolla Kajaaniin. Ainoa tieto kisapaikasta oli, että se on "keskellä ei mitään". No maalaiselle se ei ollut kovinkaan korpea ja muutoinkin tosi kiva paikka kisata. Lauantain ohjelmassa oli kaksi agistarttia Martti Salosen tuomaroimilla radoilla. Sanottaisko, että ei nyt ihan helpoimmasta päästä ollut Martin radat.

Eka radalta jäi päällimmäisenä mieleen PÖYTÄ! Olihan sitä reenattu, mutta ei nyt aivan yhtä innokkaasti kuin muita esteitä. Lore pysähtyi pöydälle, mutta vähän hönönä tuli liian aikaisin pois. Olisin ehkä voinut hiukan antaa apuja... Sorruin taas ohjauksessa mun perusvirheeseen: menin liian edellä, minkä seurauksena Lore hivautti taas ohi esteen. Radalla oli paljon hyviäkin pätkiä, mutta tuo rytmin katoaminen sotki selvästi meidän menoa. Tuloksena oli tieten hyl, kun ei aivan kaikkia esteitä tehty.

Toisella radalla Martti oli käskenyt kantaa pöydän pusikon puolelle. Radalla oli pari kohtaa, joissa pelkäsin kiirettä pukkaavan... Ekan kohdan ehdin aivan hyvin, kun kaveri nuuskutteli putkessa. Tuomari ei huomannut mitään ja meno jatkui niin kuin ei ois tapahtunut mitään - näinhän meitä on opetettu. Toisessakin kohdassa sai todeta, että kyllä ehtii, kun ei jää arpomaan. Nyt kun maltoin ohjata rauhassa enkä säntäillyt liian edellä, meno oli tosi sujuvaa. Teimme virheettömän radan, mutta nuuskuttelijalle tuli vähän yliaikaa ja kyllähän me niillä kontakteillakin mietiskeltiin tarkoituksella jokunen tovi. Kirmasimme kuitenkin 1. palkinnon arvoisesti:)
Lauantain 1. palkinto

Sunnuntaina tuomarina toimi Tuomo Pajari. Radat olivat suoraviivaisemman oloisia kuin Salosen radat. Huomasin kuitenkin heti alkumetreiltä, että Lore ei ollut yhtä säpäkkänä kuin edellisenä päivänä. Joka tapauksessa teimme puhtaan radan, mutta kera yliajan. En kuitenkaan ole lainkaan huolissaan tuosta ajan ylityksestä. Kontaktit vei meillä jälleen kerran aikaa ja niin saa vielä tehdäkin. Lopputuloksissa sijoituimme kolmanneksi. Kukaan ei muuten tainnut päästä alle aikarajan...

Mietin pitkään starttaammeko lainkaan hypärille. Lore vaikutti vähän väsyneelle ja lämmin sää ei tehnyt touhusta yhtään helpompaa. No joka tapauksessa menimme hypärin, joka oli tosi tyhmä päätös. En itsekään ollut enää aivan satasella mukana ja miten voi koiraltakaan silloin vaatia. Tulos oli tieten sen mukainen - hyl. Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen viikonlopun saldoon. Teimme kaksi virheetöntä rataa:)

Ei kommentteja: