28.9.2012

Piiralla

Kävimme jälleen perinteisen Turun keikan. Auto oli aika lailla lastattuna käppänöillä: Iiro, Lore, Telma, Sylvi ja Helmi. Kokkolasta koukkasin vielä kyytiin Jonnan, Loren kasvattajan. Ehkä olis tullut koti-ikävä ilman Jonnan apua ja seuraa;) Ymmärrettäköön nyt Satun pois jäänti, kahdeksan pikkupartaa kotona vaativat hoitajaa.

Pojilla ei ollut mitään vakavempaa. Iirolla oli vähän jumia ja takaosa oli hieman heikentynyt. Oman haasteen tuolle takapäälle tuo epilepsialääkitys, joka heikentää sitä. Jumpalla onneksi pystyy tilannetta korjaamaan. Lore oli suht hyvässä kunnossa agiliitäjäksi. Olen pitemmän aikaa seurannut, että se ei käytä oikeaa takajalkaa samalla tavalla kuin muita jalkoja ja näinhän se onkin. Jalassa ei kuitenkaan ollut varsinaisesti mitään vikaa.

Poikien jumit tavallaan kertovat siitä, että Iiron täytyy siirtyä välillä vasemmalle puolelle lenkillä ja vastaavasti Lore ottaa Iiron paikan. Tästä on kyllä sanonut Suvikin jo aiemmin ja muutoinkin samoja havaintoja kuin Leenalla. Meillä on aivan loistava hieroja:)

Olihan se taas rankka reissu, enkä varmasti olis selvinnyt ilman Jonnaa. Jälleen loistavaa hoitoa ja paljon hyviä neuvoja myös ruokintaan. Luvassa on jumppaa ja Iiron kanssa aiomme suunnata uimaan eli uutta ja jännää partapojalle luvassa.

Ei kommentteja: