2.5.2008

Blogimaailmaan...


Päätimme siirtyä blogimaailmaan, josko vaikka tämä päivitys käyttäisi vähän joutuisampaan. Toisaalta mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut viime aikoina.

Entonista voisi tässä todeta, että vanhuus alkaa todella painaa. Yhteislenkit taitaa olla taakse jäänyttä elämää myös aamulenkkien osalta. Enton ei jaksa enää kulkea Iiron mukana ja toisaalta Iiro on niin energinen ja menevä kaveri, että on Iironkin kannalta mukavampaa, kun saa mennä kunnon vauhtia. Muuten meidän eläkeläinen voi oikein mainiosti.Iirolla vastaavasti vauhti vaan tuntuu kiihtyvän. Edes se typerä silmätarkastuslausunto ei ole haitannut herran menoa. Onhan se tietenkin harmittanut, kun koira merkitään epäiltyjen joukkoon ja toisen lääkärin mukaan näin ei edes olis pitänyt merkitä. Niin ja sekin, että toinen lääkäri ei löytänyt mitään kaksi viikkoa myöhemmin eli totesi silmät terveeksi. No kai se tästä selviää...

Iiron kanssa odotellaan tässä kesän toko- ja agitreenejä. Kaverille tehtiin kesäkampauskin ja ehkä tässä muutamassa näytelmässäkin pyörähdetään lähi mailla kesän aikana.

Ei kommentteja: