9.5.2008

Tokoilua

Kevään tokotreenailut ovat olleet vähän sitä sun tätä kevään aikana. Tässä viittaisin yhteen rautakauppaan:) No ehkä se tästä. Nyt emme kuitenkaan halua liisiä Iiron treeneistä ja kesän aikana aiomme todellakin satsata treenaamiseen. Katsotaan mihin se riittää.
Tänään kävimme pitkästä aikaa Viken kanssa treenaamassa. Vikkehän vipeltää aivan omalla tasolla, mutta kyllä Iirokin on mennyt eteenpäin. Parasta olikin Iiron seuraamisen edistyminen, jossa vähän palattiin ehkä lähtökuoppiinkin. Seuraamispaikka oli paljon parempi kuin kuukausi sitten. Eikä siitä maahanmenon uudelleen opettelusta ole ollut haittaa. Hieman ehkä oli hitaanlaista, kun olemme tehneet sisällä ja nyt olisi pitänyt pamahtaa hiekkakentällä maahan...eli treeniä ulkona. Lisäksi treenasimme hyppyä ja kosketusalustaa. Ruutua aiomme lähteä tekemään kosketusalustan kautta ja jos tässä mieli muuttuu, ei siitä kosketusalustan opettelusta ole mitään haittaa.
Olipas mukava treenata kesäkelillä ja vielä sekin, että Iiro oli mennyt monessa asiassa eteenpäin, toi rutkalti intoa reenata lisää;)

Ei kommentteja: