7.7.2008

Tottista

Olipa mukava käydä muutaman päivän tauon jälkeen treenailemassa. Tänään otimme vasemmalle käännöksiä ja noutoa. Käännökset edellyttää tällä hetkellä paljon parempaa takapuolen käyttöä ja Iiro ei sitä vielä osaa. Niinpä ohjelmassa on nyt takapuolen lihasten liikkeelle saanti. Iiro hakee tosi hyvin sitä perusasentoa, mutta ei osaa vielä tuoda sitä ystävällistä puolta mukanaan.

Lisäksi otimme noutoa, joka on siis vielä todella alkuvaiheessa. Tämä kaikki johtuu siitä, että emännällä on viimeisen päälle asennevamma koko noutoa kohtaan tai siis oli:) Olen päättänyt opettaa noutoa sekoitetulla versiolla naksua ja auktoriteettia. Iiro on vielä siinä vaiheessa, että pelkkä kuonon kosketus on tosi hyvä juttu. Välillä täytyy antaa selviä apuja siitä, että se hoksais ottaa kapulan suuhun. Tänään itse asiassa ensimmäisen kerran Iiro oma-alotteisesti aukaisi suunsa, kun kapula oli edessä!

Nämä kaksi asiaa on tämän viikon tärkeimmät treenattavat. Lisäksi emännän pitäis päästä irti muutamista pakkoliikkeistään. Kiitokset Annelle taas treeniseurasta ja monesta hyvästä vinkistä;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oli hyvät reenit.
Takapuolikin irtosi.....

t joku kentällä mukana olleista