12.8.2008

Kaakenlaasia kuulumisia...

Touhua on taas riittänyt Iiron kanssa. Agikuulumisia ei olla edes kerrottu, kun tuo toko on ollut niin pinnalla. Se ei tarkoita, etteikö meillä olis mitään sanottavaa...Iiro on edennyt tosi hienosti agissa.


Kesän aikana on erityinen painopiste ollut kontakteissa ja se on kyllä ollut meille tosi tarpeen. Sivullisesta näyttää, että kyllä on vaikean puoleista menoa keinulla ja puomilla, mutta meidän mittakaavassa Iiro on edennyt tosi paljon. Vielä se hieman arastaa sitä vaihetta, kun pitäis se viimeinenkin jalka nostaa puomille tai keinulle. Siitä se sitten sujuukin jo jollain lailla. A:kin on ollut muutaman kerran ohjelmassa ja se menikin paremmin kuin viime kesänä, kun on vähän saatu uskoa muilla kontakteilla. Talven aikana jätettiin ihan tarkoituksella sitä pois. Iiro on muutenkin saanut varmuutta tekemiseen ja ei jää istua jäpöttämään lähtöpisteeseen - päinvastoin nyt on meno päällä. Siitä vaan on oltava äärimmäisen tarkka, että käskyt tulee ajoissa ja kaveri tietää, mitä siltä halutaan. Sitten sitä mennäänkin.


Pallon lisäksi pysyy jo kapulakin...eipä vaan olis uskonut jokin aika sitten. Noutamisessa on päästy sille mallille, että tänään kaverilla pysyi jo ensimmäiset askeleet kapula suussa! Iirolla on nyt kapulan pito tosi rauhallinen eikä yritä sitä pureskella. Niistä pito harjoituksistahan on tässä kuultu monta mieltä, mutta onneksi on tehty niin kuin tehty;) Nyt siis kokeilimme, josko se pötkö pysyis kävellessäkin ja jonkin matkaa pysyikin. Nyt vaan täytyy siitä viilata eteenpäin.

Lisäksi otimme tänään liikkeestä seisomista, mutta siinäkin ohjelmassa oli pysähtymisen reaktio...ensin palaset kohdalleen ja sitten liikkeenomaisesti. Jonkin verran on vielä herkällä tämä liike, mutta kyllä siitä hyvä tulee.

Otin pitkästä aikaa Iirosta muutaman kuvankin, joista yllä muutama. Action-kuvia pitäis saada enemmän... Laatu ei ehkä aina paras mahdollinen, mutta eikös se tunne olekin tärkein.

Ei kommentteja: