18.8.2008

Treenikuulumisia

Eipä voinut olla kuvaamatta, kun Iiro viikonloppuna nautti hienosta kesäaamusta takapihalla. Mitä lienee mielessä pyörinyt, mutta kaunis sää pysäytti Iiro-Nausterinkin:)

Lieneekö hyvästä kelistä johtunut, mutta kapula pysyy hyvin suussa. Nyt jo tehtiin hyppy kapula suussa. Seisomasta istumaan meno ei ollut niin mukavaa ja kaveri jurras vastaan minkä kerkes. Positiivista siinä oli kuitenkin se, että kapula pysyi;) Nouto siis sujuu mukavaan tahtiin. Vaatiihan se välillä mielikuvitusta, mutta sitä kai se on aina koiran koulutus. Tämän viikon ohjelmaan kuuluu myös liikkeestä maahanmeno ja ruutua ajattelimme viritellä.

Agissakin kävimme tänään. Hieman meno oli kuin puusta pudonneella, kun jouduimme menemään myöhässä. Jälleen teimme kontakteja ja se on meille todella tervetullutta. Ohjelmassa oli A, jossa ylösmeno on vielä hieman nihkeää. Alastulo pysähdyksineen on jo ihan ok, kun vaan sinne ylöspäin päästäis. Radalla saimme jälleen todeta, että ohjaajan täytyy rauhoittaa vauhtia. Se näkyy heti meidän menemisessä, eikä myöhästytä mistään.

Ei kommentteja: