26.2.2009

Jälleen reissun päällä...

Viime viikonloppuna oli sitten vuorossa trimmikurssi Ruotsin maalla - Byskessa. Jälleen seurueeseen liittyi Haapanatien tyttöjä - Satu ja Sylvi. Vähän oli epävarma olo koko kurssin suhteen, kun koirat oli siistitty juuri viikkoa aikaisemmin näyttelyyn, mutta kummasti sitä kuitenkin löytyi säädettävää.

Iiro suhtautui aikas rennosti koko touhuun, vähän niin kuin naisten hommia koko juttu. Emäntä sen sijaan puhkui intoa. Tiesihän siinä trimmanneen, kun lauantaina värkättiin kahdeksan tuntia ja sunnuntainakin vielä pitkälle iltapäivän puolelle. Enpä olis muuten uskonut lähtiessä, että Iiro näyttää niin erilaiselle kotiin palattuaan. Pään trimmi muuttui hurjasti ja ei se vaikuta enää lainkaan hullummalta, kun on muutaman päivän katsellut kaverin uutta kampausta.

Kuten tapana on ollut, kuviahan täytyi räpsiä lopputuloksesta. Eikä se lopputulos ollut lainkaan hullumpi niin Sylvin kuin IIronkaan osalta:)



Olihan se mukava tavata käppänä-harrastajia rajan takaa ja ehkä jotain jäi mieleen trimmaamisestakin. Joka tapauksessa kurssi oli aivan loistava ja kaikin puolin mukava reissu. Satulle kiitos jälleen kerran:)

Ei kommentteja: