24.2.2009

Viron kuulumisia...pe 13. päivä

Kävimme Iiron ja Haapanatien Tyttöjen kanssa pienellä etelän kiertueella. Se on niin rentouttavaa käydä Oulusta käsin Virossa koiranäyttelyssä. Reissu kesti vaatimattomasti torstaista sunnuntaihin ja meinas mennä jo maanantain puolellekin, kun kävästiin vielä Tampereen ryhmiksessä sunnuntaina.

Suuntasimme nokan kohti Hyvinkäätä torstaina ja tätini otti mielellään koko kennelin vastaan. Kai sekin todistaa jotain, kun partaturreille oli oikein oma petikin laitettu:) Siitäpä suuntasimme sitten Satujen kanssa perjantaina kohti Viroa, missä partaturreja arvosteli Harry Tast. Iiro oli PU3, johon olin enemmän kuin tyytyväinen. Pikku-Elli aloitti hienosti näyttelyuransa ollen ROP-pentu:) Telma oli PN3 ja sokerina pohjalla oli kehäkuningatar Sylvi, joka sai upeasti ERIn. Kasvattaja-Satu loisti toisaalla mäyriskehässä, jossa tuloksena upeasti VSP;)

Lauantaipäivä meni mukavassa talvisäässä ulkoillen ja matkasta toipuen Hyvinkäällä. Iltapäivällä suuntasimme Tampereelle, jossa vietimme hotellilomaa neljän parran kanssa;) Sunnuntain ryhmänäyttelyn tulokset olivatkin sitten mukavaa kerrottavaa. Iiro sai hyvän arvostelun Anneli Alfthanilta ja lopputuloksena VAL ERI3, vaikkakaan Iiro itse ei ollut enää kovinkaan innostunut näytelmästä. Päivän tähti oli Telma - ROP ja FI MVA. Elli vallan innostui näytelmäelämästä ollen BIS 2 pentu. Sylvikin oli päiväänsä tyytyväinen saatuaan erin ja ennen kaikkea ruokaa palkinnoksi:)

Hieman oli rankan puoleinen reissu, mutta mukavaa oli. Siitä kiitos molemmille Satuille. Kiitokset myös Hyvinkäälle vieraanvaraisuudesta, ette ehkä vieläkään pääse meistä eroon:)

Ei kommentteja: