27.3.2009

Hyvää kuuluu:)

Hieman on jäänyt päivitykset vähälle, vaikka on tapahtunut kaikenlaista. Harrastusrintamalla menee mukavasti ja siitä sitten lisää myöhemmin. Tämän viikon kohokohta on ollut mökkeily Syötteellä. Ohjelmassa ei ollut sen kummempaa kuin ulkoilua ja löhöilyä niin ja tietenkin moottorikelkkailua, mutta eipä muuta kaivattukaan:)

Iiro ja Enton saivat ulkoilla vapaana heti mökiltä lähtien tai ainakin ne olivat irti:) Hiihtoreissulle ei Iiroa otettu, vaikka tuolla se olisi ollut ihan luvallista:) Kaveri sai siitä huolimatta nauttia kauniista säästä ja kirmailla, kuten myös Entonkin.

Auringonlasku talvisessa maisemassa sai ihmismielen rauhoittumaan ja Pieni Nausterikin jarrutti hetkeksi. Mitä lienee mielessä pyörinyt???

Ei tainnut lapsukaisiaan miettiä, mutta emännän pään pentuset saivat aivan totaalisesti pyörälle. Pikku-Parrat päättivät putkahtaa maailmaan jo torstaina, vaikka niiden arveltiin syntyvän aikaisintaan viikonloppuna. Tasapuolisuuden nimissä syntyi ensin kolme narttua ja sen jälkeen kolme herrasmiestä. Alla kasa suloisia pentusia ja yksi pojista.Jonnalle kiitokset - oli mukava käydä katsomassa Pikku-Partoja ja Nita-Äitiä, joka niin hellästi hoiti suloisia pentusiaan.

Ei kommentteja: