22.5.2009

Loren eka viikko kotona

Niinhän siinä sitten kävi, että Hessusta tuli Lore. Nimi oli jo keksitty aikaa sitten ja siitä johtaa nimi Amazing Alore. Kiitos vaan Jonnalle, että sain keksiä nimen tai oikeastaan Satuhan sen taiteili:)

Loren ensimmäinen viikko kotona on mennyt tosi vauhdilla ja vauhdikkaasti:) Iiro ei aivan heti lämmennyt jälkikasvulleen, mutta jo toisena aamuna oli kunnon aamuvillit päällä. Välillä näyttää Iiro olevan huimempi kuin Lore:) Yhteiselo on siis lähtenyt mukavasti käyntiin. Myös Enton on ottanut todella hienosti uuden tulokkaan vastaan ja Loresta onkin tosi mukava pötkötellä Enton-papan vieressä:)

Naapureihin kävimme tutustumassa heti lauantaina. Pihatalkoot oli oikein hyvä tilaisuus aloittaa maailman valloittaminen:) Lapset vaikuttivat hieman epäilyttävälle, mutta niin sitten jossain vaiheessa pääsivät hekin Lorea rapsuttamaan. Yksinoloharjoitukset alkoivat myös heti lauantaina tai sen verran oli kevennystä, että Iiro ja Enton jäivät henkiseksi tueksi.

Sunnuntaina kävimme ihmettelemässä rautakauppaa ja puutarhaa. Samalla Lore sai harjoittelua autokyytiin. Päivän kohokohta oli kuitenkin Haapanatien tyttöjen vierailu. Lore sai tehdä tuttavuutta Sylvi-mummun ja Telma-tädin kanssa. Kiitokset Loren kivasta leijonasta.

Jotta Iiron elämä ei liikaa järkyttyisi, olemme parhaamme mukaan jatkaneet Irpen kanssa omia juttujamme. Onhan se ollut hieman haastellista näin alussa. Lore on saanut kokea arjen heti, emmekä ole raskineet jättää kaveria enää iltaisin yksin. Joka tapauksessa olemme käyneet Iiron kanssa tokossa. Tiistaina ohjelmassa oli liikkeestä maahanmenoa ja luoksetuloa. Saimme hyviä ideoita luoksetulon vauhtiin, kiitos siitä opelle. Active Dogilla ohjelmassa oli ruutu ja kaket. Varsinainen ruutu on vielä kosketusalusta vaiheessa. Meidän täytyy saada hieman vauhtia alustalle menoon ja saimmekin vinkkejä siihen;) Lisäksi otimme kaukokäskyjä. Niin siinä kuin paikallaolossa huomasimme, että istumasta maahanmeno vaatii työtä meillä.

Lorekin oli kuunteluoppilaana Active Dogilla. Kaveri odotteli autossa ja olin kyllä yllättynyt, miten vähän sieltä vikinää kuului. Kävimme muutenkin katastelemassa kentän reunalla ja riittihän siinä pienelle parralle ihmeteltävää.

Kaiken kaikkiaan Lore on alkanut elää heti oikeaa koiran elämää. Säännöt on selvät ja opettelemme niin arkipäivän asioita kuten vähän muitakin tottisjuttuja. Niistä sitten lisää myöhemmin.

Ei kommentteja: