6.7.2009

Lomakuulumisia

Lomalla on yllättäin ollut niin kiire, että blogin päivitys on jäänyt. Toisaalta on ollut niin upea sää, että koneella istuminen ei niin hirveästi houkuta. Kävimme Utsjoella kalareissulla ja sieltä lähti tälläkin kertaa mukaan vain rutkasti kokemusta:) Emme kuitenkaan aio antaa periksi ja onhan sekin jo suuri nautinto, kun saa kalastella upeissa maisemissa.

Aivan ei hellelukemissa pyöritty, mutta se oli sitäkin parempi poikien kannalta. Otimme mukaan vain parrat, koska Enton ei jaksa enää näin pitkiä reissuja. Enska sai nauttia kesästä Kainuussa. Iiro ja Lore saivat puolestaan nauttia vapaana kirmailusta Ailikkaan päällä, joka oli jo Iirolle entuudestaan tuttua seutua.

Loresta en edes yrittänyt ottaa varsinaisia sihtailukuvia. Kaveri viiletti menemään ja seurasi ihmeissään isänsä viipotusta. Iiro sitä vastoin posetti ja sainkin ihan mukavia otoksia.

Utsjoen rantakivillä kapuaminen oli hyvää harjoitusta Lorelle, kun kävimme lenkkeilemässä pitkin rantoja. Sinnikkäästi kaveri yritti kepin kanssa Iiroa pakoon, mutta miten sitä sellaiselle pitkäsäärelle pärjää:)

Matkalla kävimme vielä pikavierailulla Loren veljen Juuson luona. Painit alkoi meilkein sillä punaisella sekunnilla, kun pojat tapasivat. Iiro seurasi herrasmiehenä sivusta poikiensa touhua.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan...olihan se kuitenkin mukava tulla kotiin. Kun tässä innostun, kerronpa lisää poikien lomakuulumisia.

Ei kommentteja: