6.8.2009

Reenailun merkeissä...

Olemme jo muutamalla taholla hehkuttaneet ja tällä viikolla sit alkoivat kurssiloiset Active Dogilla. Maanantaina oli eka kertaa Iiron agi, jossa teimme radan pätkää ja itsekseen kontakteja. Eipä siitä opetuksesta voi sanoa kuin pelkkää hyvää. Iirokin oli aikas iskussa:)

Tiistaina jatkoimme sitten Iiron tokolla. Ohjelmassa oli seuraaminen ja paikallaan makuu, josta erityisesti tarkastelun kohteena sivulta maahanmeno ja maasta istumaan nousu. Näissä meillä nyt riittääkin sitten hiomista viikon aikana. Seuraamiseen ei riitä varmaan viiskään viikkoa, mutta hiljalleen etenee.

Viikon kohokohta oli ehdottomasti Loren koulun aloitus. Kuten etukäteen arvelinkin, kaveri vähän haukkui alussa, mutta se meni todella nopeasti ohi. Ohjelmassa oli istuminen, perusasento ja luoksetulo. Olemme näitä jo vähän treenanneetkin, mutta kyllä töitä riittää. Lore jaksoi todella hienosti humpata tunnin ajan ja kontaktiakin pukkas väliin;) Kurssin päätteeksi sai Lore vielä painia vähän kamujen kans lenkkipolulla:)

Viikon ohjatut päättyivät sitten torstain agiin, jossa hieman alkoi olla emännällä puhti pois. Teimme muutaman ratapätkän ja se oli sit siinä.

Onhan viikkoon mahtunut muutakin...tiistaina kävi koirakuumetta potevia vieraita tai ainakin toisella heistä oli oireita. Kuvaaminen oli suhteellisen tuttua puuhaa ja yllä olevat kuvat ovat hänen käsialaansa. Kiitokset Markolle kuvista.

Ei kommentteja: