17.1.2010

Agiliitoa ja kamujen kans peuhaamista.

Tällä viikolla alkoi poikien agility. Loren kanssa pääsimme Active Dogin laajemmalle alkeiskurssille ja Iiro jatkaa agivalmennuksessa. Loren kanssa opettelimme agia jo pentujatkokurssilla, joten aivan ei lähdetä nollasta liikkeelle. Tiistaina tutustuimme keinuun ja hurautimme kahden hypyn kautta putkeen ja tais se kerran mennä putken vierestäkin. Koirahan meneen niin kuin ohjaa:) ...niin ja kontaktien loppuahan sitä lähdetään heti hiomaan.

Kun kuuntelin Marin asettamia tavoitteita Iiron ryhmälle, voi vain todeta, että hyvin on koirat saatu ryhmiin osaamistason mukaan. Samat asiat olin jo itsekin keväälle miettinyt. Torstain ohjelmassa oli harvemmin tehdyt esteet: pöytä ja okseri. Kepit ja puomi katsottiin Marin ohjauksessa. Iiro alkaa hiljalleen tottua ohjureihinkin ja puomissa on kehitytty mukavasti:) Kevään aikana hiomme joka toinen viikko esteitä ja parin viikon välein pääsemme sitten huristelemaan radalle:)
Perjantaina kävimme vielä treenaamassa itsekseen Activella...mutta viikonlopun kohokohta oli varmasti Aadan ja Juuson vierailu. Aadan kanssa touhuilu oli aika rauhallista, mutta sittenhän sitä riittikin vilinää reilun tunnin verran, kun velipojat tapasivat. Eipä tarvinnut lähteä Loren kans enää pitkälle lenkille...velipoika piti siitä huolen.

Ei kommentteja: