11.9.2011

NOLLA!

Nyt se sitten vihdoin ja viimein tapahtui -  ihka ensimmäinen nolla + LUVA. Lore pokkasi OKK:n hypärillä kakkospalkinnon. Loren kohdalla tätä nollaa ei tarvinnut kauan odotella, mutta itselle tämä oli kyllä pitkän puurtamisen suuri voitto. Eipä voi väittää, etteikö tuntunut mukavalle.
Jotenkin tämä tuntui niin uskomattomalle juuri tänään. Pieni epävarmuus hiipi  muutamasta ohjausvalinnasta, ehtisinkö... Kepeille lähestyminen vaikutti tökkivän, ehkä ohjaajalla, joten kepit päätin ottaa varman päälle. Tämä tietenkin vaikutti sitten muihinkin ohjausvalintoihin. Päätin kuitenkin pysyä valinnoissani ja ennen kaikkea ehtiä.


Loren kepitystä. kuva: Taru Vallius

kuva: Taru Vallius

Pienen hetken tästä voi nauttia - paljon on vielä tekemistä. Agiradatkin jo pilkistää lähitulevaisuudessa, mutta missään nimessä en halua lähteä pilaamaan kisoihin liian aikaisin kontakteja. Ne on hyvällä mallilla, mutta vaativat vielä vahvistusta ennen kuin starttaamme agiradalla.  

Ensi viikolla päättyy kesäkausi. Lore on liitänyt viimeisen kuukauden aikana tosi paljon, kun olemme käyneet omat ja Iiron ohjatut sekä kuus hypäriä. Sitä suuremmalla syyllä lihashuolto on nyt tosi tarpeen. Ensi viikolla on ohjelmassa hieroja ja sitä seuraavalla lähdemme taas Turkuun. Iirolle on luvassa sama huolto. Agia ei olla menty Iipan kanssa, mutta täytyy se energiapaukku pitää kunnossa niin on mukava kirmailla. Syksyn mittaan Iiro pääsee myös vähän hilputtelemaan Martsaan vapaavuorolla;)  

Ei kommentteja: