4.9.2011

Onnea Iiro!

Iiro ilopilleri, hassu höpöttelijä täyttää tänään 6 vuotta. Vuodet eivät tunnu missään tällä kaverilla. Virtaa riittää ja vinkulelut saavat kyytiä kuten aina ennenkin.

Iiro 8 viikkoa.

Päivänsankari juhli syntymäpäiväänsä parhaiden kavereidensa seurassa - Loren, Telman ja Sylvin, unohtamatta Iirolle niin tärkeää Satua. Äitinikin tuli käymään läpikulkumatkalla ja hän on myös Iirolle mieluinen vieras. Aamulla oli ohjelmassa metsälenkki, mikäpä vois olla parempi lahja energiselle Iirolle:) Lenkin jälkeen kaikki parrat pääsivät herkuttelemaan kakulla. Alla muutama otos kavereista. Harmi vaan, että emäntä otti vaan lyhyen putken metsään, mutta tunnelma välittyy ja se on tärkeintä.

Iiro, Sylvi, Telma ja Lore<3

Kaverukset - Rauha ja Toivo;)
Lore juoksuttaa "vanhuksia".

...ja kaverikuva vielä kotona.

Sankari<3

Ja vielä kakku ennen katoamista;)

 Kiitokset Satulle ja tytöille - mukava metsälenkki niin koirille kuin itsellekin. Iiro lähettää vielä erityiskiitokset herkuista:)

Tämä syntymäpäivä on ollut aivan erityinen meille. Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, että Iiro voi hyvin. Kaverista on tullut taas esille se leikkisä hännän huiskuttaja, joka ilahduttaa touhotuksellaan meitä päivästä toiseen.

1 kommentti:

Funace´s kirjoitti...

Kiitos itsellenne, oli kyllä huippumukavaa ja Iironkin lahjalenkki taisi olla kaikille mieluinen :) Otetaan illalla uusiksi, kun vauhtiin päästiin ;) Vielä kerran onnenmurinat Iirolle meiltä kaikilta! Olet niin rakas <3