16.4.2009

Tokokuulumisia...

Blogin päivitys on ollut viime aikoina hieman hitaanlaista. Johtunee osaksi siitä, että mielenkiinto on ollut enemmänkin blogin lukemisessa eli Nitan ja Iiron pentusten elämää on seurattu aktiivisesti. Lähes päivittäin täytyy näiden pienten partojen kuulumisia kysellä eli on siinä Jonnalla kestämistä.

Iskää ei kuitenkaan ole unohdettu. Elämä jatkuu entiseen malliin niin tokon kuin aginkin merkeissä. Tokossa olen yrittänyt entisestään tehdä monipuolisempia harjoituksia ja opetustapojakin on täytynyt muuttaa. Seuraamisen kanssa on tahkottu, mutta nyt päätimme kokeilla eri menetelmää, jota jo aikaa sitten eräs snautseri-ihminen suositteli ja puhuu kokemuksesta. Katsotaan nyt, mihin tämä johtaa, kun imutellaankin välillä. Kokeilimme tänään treeneissä ja paikkaa saimme korjattua huomattavasti ja matkaakin otettua. Lisäksi teimme liikkeestä istumista, joka onnistui Iirolta aivan mainiosti. Paikallaolo oli myös mallikelpoinen suoritus sen jälkeen, kun Iiro suostui menemään maahan.

Tänään saimme myös mieleistä postia. Pääsimme lopultakin Iiron kanssa Active Dogin toko-valmennusryhmään. Sinnikkäästi olemme yrittäneet ja meinasin jo luovuttaa, mutta onneksi vielä... Sinne suuntaamme toukokuussa. On mukava kuulla taas eri kouluttajan mielipiteitä ja ohjeita.

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Hienoa! Ja me päästiin Sallin kans sinne agiryhmään. :)