24.7.2012

Active Dogsin koulutus 2. - 3.7.

Kävimme Loren kanssa Tuulia Liuhton ja Maria Mäkelän huippuopissa. Active Dogs järjesti meille perinteiseen tapaan huippukoulutusta.

Eka päivänä olimme Tuulian coutsaamina. Radalla ei ollut lainkaan keppejä eikä kontakteja, mutta MM-hopeamitalisti oli tehnyt meille todella hyvän treeniradan. Ohjauksissa tuli mm. pakkovalsseja, päällejuoksuja ja persjättöjä. Talven tekniikkatreeneistä oli ollut selvästi apua ja nyt saimme lisää paljon hyviä neuvoja Tuulialta. Päivän perimmäinen opetus oli, että persjätöillä saan paljon vauhtia Lorelle ja turhat piperryksen sikseen.:) Lämmin sää ja pitkä reeniaika veivät kyllä kaikki mehut Loresta. Niin oli rauhallista poikaa loppuverrassa.

Toisena päivänä pääsimme Maria Mäkelän oppiin ja Kvennan kans pitkästä aikaa samaan ryhmään:) Pilkoimme vielä reeniaikaa, koska Lore oli tosi puhki edellisenä päivänä. Lämmin sää ei tehnyt yhtään oloa helpommaksi. Lorella tulee tosi helposti vaikea olo helteellä ja kaveri olikin aika lailla perässä vedettävä.

Radalla oli kaikki härpäkkeet kontaktit ja kepit mukaan lukien. Ohjauksellisesti oli monta opettavaista kohtaa edellispäivän malliin, mutta yksikään ei ollut ylivoimaisen hankala meille. Pääsin paljon kokeilemaan persjättöjä ja ne tuntuvat toimivan. Lisäksi Maria neuvoi meille vireystilan merkitystä ja saimmekin paljon hyviä vinkkejä sen säätelemiseksi. Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen koulutuksen antiin molempien päivien osalta.

Ei kommentteja: