17.7.2012

Keminmaan kisat

Starttasimme juhannusrääppijäisissä Keminmaalla. Kävimme pari Annan pitämää ratatreeniä juhannuksen molemmin puolin, joten saimme vähän lisätuntumaa ohjaukseen. Treenit meni tosi hyvin, joten lähdimme ihan hyvillä mielin kisaamaan.

Eka rata oli agirata ja kohtuu kinkkinen muutamasta kohti. Lore oli jo lähtömetreillä aivan muissa maailmoissa. Sorruin vielä tyypilliseen virheeseen eli menin liian edellä. Niinpä se yhteinen rytmi oli hiukka hukassa. Kepeille lähestyminen pituudelta ja renkaalta oli aika eksoottinen meille. Joudun ottaan renkaan vielä tosi tarkasti ja sen jälkeenpä oli aika vähissä paukut kepeille. Kaiken hyvän lisäksi herra pysähtyi toiseen keppiväliin ja jäi tuijottaan tuomaria:) Loppujen lopuksi Lore kuitenkin teki ne kepit ja hurautti kunnialla loppuun. 

Toinen rata oli sit hypäri, jota ei olla menty pitkään aikaan. Rata oli tosi vauhdikas putkihässäköineen. Yhdessä kohtaa sorruin taas hätäilyyn ja Lore tuli pituudesta hiukka ohi. Sen otimma uusiksi ja meno jatkui mukavasti loppuradan yhtä riman pudotusta lukuunottamatta. Riman pudotus tuli putki-hyppy-putki-välillä. Olisko putket imeneet ukkoo. Kaiken kaikkiaan aivan loistava rata ja 10-tuloksella 1. sija.

Ei kommentteja: