24.8.2012

Raunon radoilla...

Tuossa heinäkuun lopulla olis melkein voinut muuttaa Tornioon tai Kemiin. Takana on 4 viikon kisaputki akselilla Kemi-Tornio. No onhan se ainakin käytännöllistä noukittaessa kisoihin jääneitä kamoja.

Rauno Virran radat tuli testattua kahteen otteeseen. Heinäkuun lopussa starttasimme Raunon radoilla Torniossa. Eka rata oli ihan mukavaa menoa, kunnes huolimattoman ohjauksen seurauksena Lore pimpsahti selän takaa A:lle. Siinä meni vähän sit pasmat sekaisin ja kontaktin korjauksen jälkeen tuloksena tietty HYL. Toinen rata oli sit selvästi ensimmäistä vaikeampia ja loppurataan minulla ei ollut oikeastaan missään vaiheessa kovin järkeväää ohjaussuunnitelmaa. Sehän on mahtava lähtökohta ja niinhän se napsahti HYL siltäkin radalta.

Seuraavana viikonloppuna suuntasimme Kemiin. Radat olivat aivan eri luokkaa kuin edellisenä viikonloppuna. Olihan siellä mukavia ansaesteitä, mutta suht sujuvia ja suoraviivaisia 1-luokan ratoja. Menokin oli tosi mukavaa ja hetken jo luulin, että eka radalta saimme nollan. No ei ihan - AV 0,47. Itkin verta siinä vaiheessa. Meillä meni A:lla tosi paljon aikaa, kun kaveri ei irronnut sit millään siitä ja olisin kyllä voinut ohjatakin sen kohdan eri tavalla ja ehkä muutaman muunkin. No...elämä on. Toinen rata oli kans suht mukavaa menoa. Radan loppuesteille asti nolla-menoa, kunnes ohjasin keinulta ohi ja tuloksena 5. Se on pienestä kiinni, täytyy sanoa. Päivän päätteeksi pokattiin kaksi kakkospalkintoa.
Lore Kemi - 2. agirata, tulos 5
Lore Kemi - 1. agirata, tulos 0,47

Ei kommentteja: