3.9.2012

Oulu-Tornio autoilu jatkuu...

40 vee-bileet jäivät väliin, kun aamulla piti taas kukon laulun aikaan suunnata kohti Keminmaata. Kuten yleensäkin, Mika Moilasen radat olivat mukavan mentäviä 1-luokan radoiksi.

Tälle ohjaajalle tehtävä osoittautui kuitenkin liian haasteelliseksi. Eka radalla ohjasin Loren ohi heti toka esteeltä ja tuloksena oli tieten hylly. Kunnialla hurautimme radan loppuun, jolla oli monta hyvääkin kohtaa. Toka rata oli sit sama rata toiseen suuntaan. Mun kömmähdykset tuli parissa kohtaa, missä olis pitänyt rytmittää. Näinpä menimme vähän ohi parista esteestä ja tuloksena 10 kera 3. sijan. 
Lore liitää reeneissä. Kuva: Taru Vallius

Tämä pohjoisen autoilun päätimme sit Tornion Eloralliin. Menin eka kerran kolme starttia. Päätin jo heti alun alkaen, että menen vaan kaksi, jos Lore vaikuttaa kovin väsyneelle. Pojassa riitti kuitenkin mukavasti virtaa ja niin sitten menimme kaikki.

Saviojan radat olivat selvästi mutkikkaampia kuin Moilasen radat tai Raunon radat Kemissä. Toinen rata oli selvästi meidän paras rata ja hyvä sellainen. Vaikka kepeiltä tuli 5 ja vähän yliaikaa, jäi siitä radasta tosi hyvä fiilis. Kahdelta muulta radalta tuli sit 10 kera yliajan, kun se korjailu taas vei sitä aikaa.  Se täytyy todeta, että vaikka koira jaksoikin, ohjaajalle teki jo tiukkaa kolme rataa. Kyllä me sillä kahdella startilla vielä mennään.

Ei kommentteja: