1.6.2009

Kuulumisia...

Viikot menee semmoista vauhtia...Opittavaa ja opetettavaa on todella paljon, mutta jospa kaverista vielä tulee yhteiskuntakelpoinen yksilö. Pantaan ja hihnaan on alettu totutella heti alusta alkaen. Hihnakäyttäytymistä opetellaan yksikseen, mutta välillä Lore viipottaa seuraherrana Iirolle ja Enskalle pikkukävelyillä. Isojen poikien tekemiset kiinnostaa suunnattomasti ja kaveri oppii hurjasti matkimalla. Kovasti yrittää pieni jalka nousta, mutta vielä on matkaa...aika tyttöjen touhua edelleen.

Kaiken kaikkiaan olen viettänyt kahden keskistä aikaa jokaisen kanssa ja Loren kohdalla se on tosi tärkeää, jotta ei vaan liikaa ihastuis tuohon isäänsä. Se on semmosta tasapainoilua, kuten muutenkin elämä kolmen koiran kanssa;) Onneksi isäntä osallistuu myös aktiivisesti koiruuksien hoitoon. Tuskin muuten kävisi jokainen erikseen aamulla ulkona.


Mummukin kävi jälleen vierailulla. Kiitokset vaan Satulle ja parroille mukavasta vierailusta. Lore otti vierailusta kaiken irti kisuamalla välillä Ellin ja välillä Iiron kanssa. Illalla tulikin sitten kaverille totaalinen noutaja:)

Kotisivujen galleria vaatis hiontaa, mutta ei ole vielä ehtinyt. Alla siis muutamia kuvatuksia ja kuvat kertokoon puolestaan...Iiron kanssa riittää vauhtia, mistä tuloksena Iiron parran tynkä. Järkyttävä:( Enton sitä vastoin tykkää rauhallisesta Loresta ja niitäkin hetkiä on. Lorenkin 9 viikkoskuvat otettiin 4 päivää myöhässä eli sais jo ottaa 10-viikkoskuvia:)

Iirolle ja Entonillekin kuuluu hyvää. Ikä kuitenkin painaa Entonia todella paljon ja se ei jaksa innostua sen kummemmin Loresta kuin mitä pienet päikkärit voi ottaa sen kanssa. Voi todeta, että se on aivan puolustuskyvytön Lorea kohtaan.

Iiron kanssa kävimme tänään agissa. Huomaa, että pieni tauko on tehnyt todella hyvää. Kaveri ei ole ainakaan unohtanut asioita...hyvin vaan hautunut. Puomin ja keinun pysähtyminen oli tosi hyvä vaikkakin se tehdään vielä hihnassa. Kepposet kaveri teki hienosti irti:) Ratapätkillä sain huomata, että ohjaaja tarvii todella opetusta. En pysy millään Iiron mukana...kaveri kyllä painaa eteenpäin, mutta en kykene vielä ohjaamaan etäältä. Ehkä se tässä ajan mittaan.

Ei kommentteja: