27.10.2008

Entonin kuulumisia...

Aina tulee kirjoiteltua Iiron kuulumisia ja onhan se toisaalta ihan luonnollista, kun sen kanssa mennä touhotetaan paljon. Muutaman sanan voisi sanoa meidän Elakelaisenkin touhuiluista.

Rauhalliseksi ovat käyneet Entonin askeleet ja ulkoilu onkin melkoista löntystelyä. Kävin ostamassa tänään paljon vihaamani flexin, joka ehken helpottaa tuota ulkoilua. Se oli pakko hankkia ihan Entonin takia. Suu vaikuttaa taas tosi tulehtuneelle ja yksi selvä merkki siitä on tuo Iiron jatkuva hoitaminen. Välillä Iiro jätti täysin rauhaan Enskan suun, kun se puhdistettiin, mutta taas se on alkanut "hoitamaan". Torstaina mennään Entonin kanssa Akuuttiin ja sittenpähän nähdään, voiko sille tehdä enää mitään. Lähinnä kai siinä epäilyttää se rauhoittaminen. Toivottavasti siihen löytyy vielä apua.

Muutenhan Enton on tosi kupsakassa kunnossa ja ehkä liiankin kupsakassa, jos katsotaan puntarin saldoja. Laihutuskuurille ei kuitenkaan enää aleta. Ruoka siis maistuu Vanhalle Herralle. Toivottasti Entonilla on vielä edessä monta elakepäivää:)

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Vanhassa on viisaus ... todella ihania eläkepäiviä ja mukavaa joulunodotusta teille kaikille